امروزه ما مدعی هستیم که مازندران بزرگ ترین پایتخت خاویار شور عمده ایران و جهان است. خاویار یک نوع مواد غذایی است که از طعم و مزه عالی برخوردار می باشد. به دلیل این طعم متفاوت دارای محبوبیت زیادی است، اما بیست و هفت گونه مختلف از خاویار وجود دارد که هر کدام دارای طعم و مزه متفاوتی است. دلایلی وجود دارد که ممکن است طعم خاویار متفاوت باشد، خاویار شور جزء محصولات دریای خزر است و اگر به توسعه ان توجه کافی نشود نسلش منقرض خواهد شد، ایران تولید بزرگترین نوع خاویار در منطقه و جهان می باشد.
خاویار شور چه خواصی برای بدن دارد؟
خاویار اصل دارای خواص فراوانی است. مصرف این محصول می تواند به بهبود بیماری هایی مانند کمردرد ، پا درد ، الزایمر ، انواع سرطان ، افسردگی حاد، استرس ، میگرن، بهبود دهنده قدرت انجام حرکات ورزشی ، بیماری های دستگاه گوارش، بیماری های قلبی عروقی َ، کمبود ویتامین d و غیره کمک کند.
در خاویار مواد معدنی زیادی از جمله. سدیم ، کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم ، فسفر ، روی ، اهن و غیره وجود دارد. خاویار منبع اسید فولیک و ویتامین های مانند ویتامین ای ، ویتامین دی، ویتامین سی، ویتامین کا و غیره است که ویتامین A موجود در خاویار باعث تقویت و محکم سازی استخوان بندی بدن است. فسفر فراوانی که در خاویار شور وجود دارد باعث افزایش ضریب هوشی فراوان کودکان و نوزادان می شود.
در بیمارستان های دنیا خصوصا بیمارستان های اروپا بعد از عمل های سنگین برای برای دوره نقاهت بیمار استفاده و تجویز می شود. این ماده در واقع برای تقویت پوست ، مو ، ناخن ، بدن و غیره مفید است.
انواع خاویار شور عمده عبارتند از بلوگا شور ، سوروگا شور ، استرا شور ، بری شور، طلایی شور و غیره . طرفدارن خاویار شور آن را به شکل خام یا همراه با زرده تخم یا به عنوان پیش غذا چاشنی غذا استفاده می کنند.
پخش انواع خاویار شور عمده
کشور های اروپایی زیادی خواهان خاویار ایرانی هستند . کشور ایران خاویار را از اروپا ، امریکا ، روسیه ، کشور های غرب و شرق آسیا و غیره صادر می کند. قیمت خاویار تازه در بهار سال 1400 به قیمت 15 میلیون تومان هم رسیده است. درآمد این کار ، نزیک به 7 میلیون دلار در سال است و در بسته بندی های مختلف همانند کنسرو در راستای عرصه و تولید می شود.
هم چنین روغن این محصول را تهیه و در صنعت آرایشی و درمانی به فروش می رسانند. از خاویار برای سوغاتی نیز استفاده می کنند. افرادی نیز هستند که به پرورش این محصول با کیفیت و گران بها می پردازند. و سالانه مقدار زیادی از ان را در سطح وسیع تولید و به کشور های خارجی صادر می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.