خاویار صنعتی درجه 1 ماده خوراکی ارزشمند و سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی است. پخش مستقیم خاویار به منظور سهولت کار خریداران به شکل عمده و آنلاین انجام میشود. صنعت تولید خاویار در کشورمان یک کار سودآور میباشد که جایگاه خوبی در بازارهای جهانی کسب کرده است.
اطلاعاتی درباره خاویار سالمون صنعتی
خاویار سالمون صنعتی را نوع دیگری از انواع خاویار میدانند که اشپل ماهی نیز نام دارد.در اصل بهترین نوع خاویار از فیل ماهی، اوزون برون، ماهی گلد و شیپ به دست میآید. اما در بازارهای جهانی از هر نوع ماهی که تخم داشته باشد مانند سالمون، ماهی سفید، کپور، قزل آلا و امثال آن تخمگیری انجام میشود.
ماهی سالمون یکی از انواع بهترین ماهیهای خوراکی در جهان است و در دریای خزر نیز پرورش مییابد. همانطور که گوشت ماهی سالمون سرشار از مواد مغذی و امگا 3 است، تخم آن نیز یکی از انواع باکیفیت خاویار در بازارهای جهانی محسوب میشود.
به دلیل آنکه تخم ماهی سالمون قرمز رنگ است، خاویار این ماهی به خاویار قرمز شهرت دارد. این خاویار بسیار خوش طعم بوده و توصیه میشود مشتری انواع مختلف خاویار را امتحان کرده تا یک مزه برای او تکراری و یکنواخت نشود. خرید خاویار صنعتی سالمون یک انتخاب مناسب برای آشنایی با نوع دیگری از طعم لذیذ خاویار است.
صید ماهی خاویار محدود و سهمیهبندی شده است. میتوان با پرورش صنعتی ماهی سالمون، بدون نگرانی از بابت سهمیهبندیهای اعمال شده به خاویار این حیوان دست یافت. زمان به تخمگذاری رسیدن ماهی سالمون بسیار کوتاهتر از انواع ماهی خاویاری است. به عنوان مثال فیل ماهی که یکی از ارزشمندترین ماهیهای خاویاری شناخته ه میشود، هفت سال زمان نیاز دارد تا به مرحله تخمریزی برسد. اما این زمان برای سالمون بسیار کمتر است.
تعداد ماهی سالمون در مقایسه با انواع ماهیهای خاویاری بیشتر بوده و پرورش آنها در سطح گسترده در بسیاری از شهرهای شمالی در حال انجام است. فروش گوشت ماهی سالمون نیز در کنار فروش خاویار آن، سود فراوانی برای تولیدکننده به ارمغان میآورد.
مختصری درباره فرآیند تولید خاویار صنعتی
تولید خاویار صنعتی راهی مناسب برای تامین روزافزون نیاز بازارهای داخلی و خارجی در خرید این ماده غذایی ارزشمند است.پرورش ماهیان خاویاری یک فعالیت تجاری پرسود است. با توجه به آشنایی بیشتر مصرفکنندگان با خواص جادویی خاویار و افزایش قدرت خرید آنها، تولید خاویار صنعتی ظرفیت بالایی برای فعالیت دارد. یکی از اهداف تولید خاویار صنعتی ورود به عرصه صادرات است، زیرا سوددهی این حوزه به قدری بالاست که تمام هزینههای انجام شده در مسیر پرورش را جبران میکند.
تولید خاویار صنعتی مراحل مختلفی دارد که در ادامه به اختصار شرح داده میشود:
ابتدا انواع ماهیان خاویاری در دریا و یا استخرهای بزرگ و مجهز پرورش داده میشوند. زمانی که ماهی به سن تخمریزی برسد برای اندازهگیری حجم تخمهای داخل شکم، مورد آندوسکوپی قرار میگیرد. درصورتیکه ماهی مولد آماده برداشت تخم باشد، بر روی میز جراحی قرار گرفته و بدون کشتن حیوان، خاویار آن استخراج میشود.در پایان این فرآیند ماهی مولد دوباره به چرخه پرورش بازمیگردد.
برای تولید صنعتی ماهیان خاویاری باید به محل نگهداری، بهداشت و نوع تغذیه آنها توجه ویژه داشت. در نمونه پرورشی باید محل مناسبی برای احداث استخر در نظر گرفته شود. حوضچههای ماهی باید براساس استانداردهای بهداشتی بنا شوند.
احداث کانالهای انتقال آب، آزمایشگاه برای شناسایی عوامل بیماریزا، احداث حوضچههای قرنطینه و استخرهای رسوبگیر، در کنار تعبیه چاهکهای ضدعفونی و انبار مخصوص نگهداری از غذای ماهی از دیگر ملزومات در فرآیند تولید خاویار صنعتی هستند.
قیمت کلی خاویار صنعتی درجه 1
قیمت خاویار صنعتی در بازار متغیر است. فروش کلی و عمده خاویار صنعتی درجه 1 راهی مطمئن برای عرضه خاویار با قیمتی پایینتر از بازار خردهفروشی است.تولیدکنندگان برتر خاویار صنعتی درجه 1 با فروش غیرحضوری و عمدتا آنلاین، این فرصت را به مصرفکننده میدهند تا خاویار مورد نظر را در هر حجمی که مایل باشد، سفارش داده و از تضمین اصالت محصول نیز برخوردار شود.
قیمت روز و لحظهای خاویار را میتوان در سایتهای فروش مشاهده کرد. در خرید خاویار فاکتورهایی مانند رنگ، تازگی و سایز دانههای خاویار تاثیر مستقیمی بر قیمت آن میگذارد.انواع خاویار مرغوب تولید شده در کشورمان قابلیت صادرات را داشته و به دلیل طعم، بو و مزه منحصر به فرد خاویار دریای خزر، مشتریان خارجی بسیاری را به خود جذب کرده است. افزایش صادرات خاویار صنعتی مرغوب علاوه بر اشتغالزایی، ارزآوری خوبی برای کشورمان دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.