فروش انواع خاویار جنوب از طریق پرورش دهندگان ماهی های خاویاری و یا کارخانجاتی که در این زمینه فعالیت دارند شکل می گیرد و کارخانجات تولید کننده خاویار کنسروی با ایجاد دفاتر فروش و نمایندگی ها محصولات خود را به شکل عمده به این مراکز برای فروش ارسال می کنند و پس از تحویل توسط این نمایندگی ها در سطح شهر های مختلف بین فروشگاه ها و مراکز خرید مرتبط پخش می شود .
اشنایی با انواع خاویار جنوب
در این مطلب راجع به خاویار جنوب صحبت خواهیم کرد در سراسر جهان بیست و هفت نوع ماهی خاویاری وجود دارد که پنج نوع آن در دریاهای کشورمان یافت می شوند که شامل ازون برون ،فیل ماهی ،تاس ماهی ،چالباش و قره بونخاویاری هستند.تاس ماهی و چالباش بیشترین نوع ماهی خاویاری در جنوب می باشند و دارای خاویار های بسیار با کیفیتی می باشند.
خاویار به دست آمده از تاس ماهی از بهترین و خوش طعم ترین خاویار ها است که رنگی خاکستری تا مشکی دارد و دارای دانه های سفت و درشتی می باشد همان طور که می دانید خاویار یک نوع تخم ماهی است که از شکم ماهی های خاویاری به دست می آید و هر یک شاید با دیگری متفاوت باشد.ولی از نظر خواص تقریبا یکسان هستند دیگر ماهی خاویاری موجود در جنوب ماهی چالباش است که خاویار به دست آمده از این ماهی ریز تر است و تخم ها به یکدیگر چسبیده اند به دلیل ریزتر بودن این نوع خاویار از قیمت کمتری نسبت به خاویار تاس ماهی برخوردار می باشد.
تولیدکنندگان انواع خاویار جنوب کنسروی
تولیدکنندگان خاویار صادراتی جنوب کنسروی قصد دارند تا صادرات خود را به کشور های اروپایی ایجاد کنند. برای این عمل باید روند کیفیتی خود را تغییر دهند و به حمایت دولتمردان نیاز دارند. اما با تمام این سختی ها باز هم نظارت کافی بر روی محصولات تولید شده در ایران انجام نخواهد شد.
در سال های اخیر تولید خاویار در ایران رشد قابل ملاحظه ای داشته است؛ اما وجود تحریم ها باعث شده تا تنها صادرات به کشور های خاورمیانه و آسیایی انجام شود و تولیدکنندگان ایرانی نتوانند خارج از مرز های این قاره حرکت کنند.
اما به طور کلی تولید خاویار با وجود زحمت و مشکلاتی که داشته، دارای کیفیت بسیار خوبی است و حتی بعضا از نمونه های خارجی نیز باکیفیت تر است. نمونه های داخلی خاویار خلیج فارس از قیمت بیشتری نسبت به نمونه خارجی آن برخوردار است و آن هم دلیل کیفیت و مشکلات کمبود مواد اولیه و وجود بازار آزاد و سیاه در ایران می باشد. بیشتر واردات خاویار در ایران توسط کشور های چینی و ترکیه انجام می پذیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.